ייצוא אנשי קשר לאקסל מנוקיה C2
-
האם יש דרך לעשות זאת?
תודה רבה -
@aiib אמר בייצוא אנשי קשר לאקסל מנוקיה C2:
האם יש דרך לעשות זאת?
תודה רבההמקסימום שהצלחתי היה יצוא לקובץ טקסט
-
@מישהו12 ואת זה איך עושים?
קובץ טקסט מסודר או בליל ארוך? -
-
@aiib כתבתי במתמחים איפהשהוא, צריך למצוא.
מסודר, יחסית -
@מישהו12 מסודר עם מלא , , , , , , , , , ,
-
@נ-נח כלומר?
-
-
@מישהו12 אמר בייצוא אנשי קשר לאקסל מנוקיה C2:
@aiib כתבתי במתמחים איפהשהוא, צריך למצוא.
מסודר, יחסיתזה?
-
@מישהו12 חשבתי שהתכוונת לייצוא של בסט
זה מייצא ככהName ; Surname ; Common ; Home ; Mobile ; Fax ; Oth/Vid ; Work ; e-mail ; OffName ; Nick ; Address ; Post ; Company ; Birthday ; Note ; Group ; WWW ; UserId ; PTT א;א;;;00000000;;;;;;; ;;;;;;;; ;ב ב;0000000;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;ג ג;000000000;;;;;;;;; ;;;;;;;;
-
@aiib כן
-
@מישהו12 נראה תהליך קצת ארוך… אין דרך אחרת יותר פשוטה?
אבדוק זאת! תודה!! -
@aiib אמר בייצוא אנשי קשר לאקסל מנוקיה C2:
@מישהו12 נראה תהליך קצת ארוך… אין דרך אחרת יותר פשוטה?
לא שאני מכיר.
ואני ישבתי על הדרך הזו הרבה זמן -
פשוט מאוד.
סנכרן את אנשי קשר דרך nokia siit, עם אנשי קשר של מיקרוסופט, ומשם פשוט לייצא לאקסל.
(שים לב שכל הטלפונים אינם על פרופיל כללי, אלא על בית או עבודה או נייד, כי אחרת לא יעברו הטלפונים בסינכרון.) -
@pkurhsv אמר בייצוא אנשי קשר לאקסל מנוקיה C2:
פשוט מאוד.
סנכרן את אנשי קשר דרך nokia siit, עם אנשי קשר של מיקרוסופט, ומשם פשוט לייצא לאקסל.
(שים לב שכל הטלפונים אינם על פרופיל כללי, אלא על בית או עבודה או נייד, כי אחרת לא יעברו הטלפונים בסינכרון.)@מישהו12 יש מצב שזה כזה פשוט?
קשה לי לבדוק לחינם… -
@מישהו12 אם זה מעניין אותך השתמשתי במדריך שלך ולבסוף גם הצלחתי להעביר אותו לקובץ אקסל יחסית מסודר.
אם מעניין זה התהליך:
לאחר המדריכים שלך, כלומר לאחר שהמרנו את הקובץ לקובץ CSV ולאחר מכן המרנו אותו לקובץ טקסט בשביל להחליף אותו לעברית. אז נוצר לנו קובץ מלא פסיקים.
כעת הדרך:
אחרי שממרים אותו לעברית בקובץ טקסט שורים אותו בANSII אבל במקום קובץ טקסט שומרים אותו ‘כל הקבצים’ ואז מוסיפים על שם הקובץ .csv
כעת פותחים את הקובץ החדש לחצן ימני פתח באמצעות אקסל.מקווה שהסברתי ברור מספיק…